Як вибрати кращий ресторан в москві

11-29-2018

Как выбрать лучший ресторан в москве
італійський ресторан поблизу метро Білоруська. За кухню остерії відповідає італійський шеф-кухар і чемпіон світу по піці Вінченцо Дилилло. Меню ресторану представлено як класичними, так і авторськими стравами італійської кухні. По середах і п’ятницях, у вечірній час, тут звучить жива музика, а у вихідні дні проходять кулінарні майстер-класи для дітей.
Також хочемо вам порекомендувати best restaurants in moscow
Ресторан східної кухні «Урюк» розташований на четвертому поверсі торгового центру «Метрополіс», в двох кроках від метро Войковська. Ресторан з правильним підходом до їжі. Тут по-авторськи смачно, по-східному грунтовно, по-фермерски екологічно і по-московськи в тренді. Продукти в «Урюк» привозять з місць, де вони вирощуються століттями. Де природа дає їм максимум смаку і поживних речовин. Баранина з Дагестану, помідори і огірки – з Баку, зелень – з Ташкента і Самарканда.
Маркет» – рибний ресторан Аркадія Новикова, з акцентом на паназійська кухню. Відмітна риса «Маркету» в тому, що на спеціальному прилавку, гості на свій смак вибирають не тільки рибу, морепродукти і овочі, але і спосіб їх приготування. Для тих, кому не до душі подібні кулінарні квести, в ресторані створене меню з великим вибором страв паназіатської кухні.
Стильний інтер’єр ресторану «Plum», його м’які дивани і розкішні крісла створені для комфортного гастрономічного турне. Тут подають кращі страви європейської та російської кухні з використанням фермерських продуктів. Особлива гордість «Plum» – власна кондитерська, де готують приголомшливо ніжні десерти. Увечері ж, ресторан перетворюється в затишний лаунж, де міксують відмінні коктейлі.
Засновник та ідейний натхненник «Emporio Cafe» – лідер групи a’studio Байгали Серкебаев. Аристократичне чарівність і домашня атмосфера одне з головних достоїнств закладу.
Ресторан «Cantinetta Antinori» – спільний проект Аркадія Новикова і великого винороба Маркез Антінорі. «Кантинетта» – в перекладі з італійської означає «пивниця», який просочений витонченістю італійського вина і тонкими ароматами тосканської кухні.