Як вибрати піцу

2-6-2019

Как выбрать пиццу
Піца прийшла з жаркої Італії, склад інгредієнтів всякий, визначальним вважається сир. Люди готують піцу з сиром в домашніх умовах слідуючи оригінальними рецептами.
Також хочемо вам порекомендувати заказ пиццы днепр
Тоді виникає питання, який сир додають в піцу. Італійці ставляться до таких випадків, сирний смак додає пікантну нотку страви і не затьмарює інші інгредієнти. Ще одним фактором вважається тягучість, сорт повинен плавиться, але не розпливатися. Сир повинен перетвориться в хрустку скоринку, що зберігає сама страва соковитим. Удача для тих хто готує італійське блюдо будинку вибрати потрібну марку з асортименту розташованого на прилавку. Зробіть вибір тягучих сортів, вони нежирні (30% жирності), сир який тягнеться і охороняє твердість. Досвідчені кулінари радять підходити серйозно до приготування піци з сиром, вибирати цей продукт таким чином, щоб він підкреслював смак інших складових страви. Який сир тягнеться в піці. Важливо брати свіжий продукт, щоб не з’явився неприємний присмак.
В оригінальних рецептах використовується італійські сорти. На питання: «який сир краще для піци», відповідь очевидна, оригінальні сири придумані італійцями.
Моцарелла – білого кольору з приємним і ніжним смаком. Кладуть в сирну піцу, для курки та грибів. рекомендують не терти на тертці, а покласти зверху тонкими пластами. Який сир краще підходить для м’ясної піци. Пармезан зроблений з натурального козячого молока, що володіє специфічним і гострим смаком. Пармезан дає золотистий колір страви, фруктовий присмак. Сир сулугуні додає гострий присмак страви, його можна використовувати для м’ясний або овочевий начинки. Сир брі додає приємний горіховий присмак, але варто враховувати, що старий брі стає гострим. Вибираючи Чеддер, варто враховувати появи бульбашок, рекомендовано використовувати разом з моцарелла.
Що можна покласти замість сиру. При готуванні виникають ситуації, що сир закінчився будинку і немає часу сходити в магазин. Чи можна додавати в піцу плавлений сир. Так, але твердих сортів і смак подібної випічки вийти несхожим на звичний, тим хто хоче традиційне блюдо варто зупинитися на моцареллі. Замість сиру в піцу застосовують томатний соус, сметану зі збитими яйцями. Ці продукти не дозволять начинці розтектися. Коли додавати сир в піцу. Продукт лягає в кінці, коли тісто і начинка викладені у формочки. Фінальний інгредієнт вважається прикрасою і закріплює начинку. Скільки сиру додавати залежить від виду та особистих уподобань.